Ru Ua
0 800 33 03 23
Безкоштовно по Україні
(044) 333 82 86
(067) 634 83 53

Технології виготовлення вуличних флагштоків

Вуличні флагштокиПрапор на флагштоку є одним з найбільш значущих атрибутів в житті людства в нинішній час. Багато століть тому його ще виготовляли зі шкіри тварин і навіть пір'я птахів. Але сьогодні застосовуються такі тканини, як флажная сітка, габардин, сатен, шовк і інші. Ці полотна можуть кріпитися на дерев'яний жердину, але найчастіше їх монтаж здійснюється на вуличний флагшток. З їх допомогою вдається закріпити прапор на великій висоті в будь-якому вигляді (спущеному або розгорнутому).

Вуличні флагштоки - вибір на будь-який смак

Для тимчасової або постійної установці прапора обов'язково необхідно спеціальне пристосування. Флагшток є не тільки опорою для кріплення полотна, але і гармонійним доповненням до нього. Їх видів дуже багато. Всі вони призначаються для своєї конкретної мети.

•       Вуличні.

•       Настільні.

•       Автомобільні.

Вуличні настінні флагштоки застосовуються для кріплення прапорів на фасаді будівлі або поверхні будь-якої споруди. Виготовляються вони з міцного і надійного матеріалу, який є стійким до корозії. Це може бути пластик, склофібра, анодований алюміній. Дані вироби стійкі до сильних поривів вітру, володіють довгим терміном служби, а також сучасним барвистим зовнішнім виглядом. Їх розмір може бути різним, від сантиметрів до метрів. Тут все залежить від сфери їх застосування. Для монтажу вуличних флагштоків необхідно підібрати найоптимальніше місце з відмінною видимістю для потенційно цільової аудиторії. Тільки лише таким способом вам вдасться досягти максимальної ефективності видовищності. Ну а якщо ви встановлюєте поспіль кілька флагштоків, то повинні враховувати те, що полотна їх не повинні стикатися один з одним.

Монтаж таких пристосувань може виконуватися такими способами:

•       паралельно;

•       перпендикулярно;

•       під кутом до самої стіни.

Всі вони відрізняються від аналогічних конструкцій тим, що встановлюються на відкритому повітрі. Тому, якщо ви зібралися купити вуличний флагшток, то необхідно враховувати всі кліматичні умови. Також, від цього безпосередньо залежатиме і його максимальна висота.

Особливе призначення

У нинішній час Флаг є не тільки символікою країни. Також, це чудовий елемент декорування, реклами і корпоративного стилю. За допомогою вуличних прапорів вам вдасться залучити більше відвідувачів і клієнтів на майбутні виставки, форуми, семінари, торгові майданчики і спортивні заходи. Це відмінний спосіб привернути увагу потенційної цільової аудиторії до самого бренду, логотипу компанії, продукції, що випускається і багато чому іншому, що має бути впізнаваним або таким, що запам'ятовується.

Позвонить
Телефони
0 800 33 03 23
(044) 333 82 86
(067) 634 83 53
Замовити зворотній дзвінок
Зворотній зв'язок

0 800 33 03 23 (044) 333 82 86 (067) 634 83 53