Ru Ua
0 800 33 03 23
Безкоштовно по Україні
(044) 333 82 86
(067) 634 83 53

Елітний прапор для директорського кабінету

Прапор в кабінет директораБільшість керівників компаній цікавляться таким питанням: «чи можна застосовувати в даному приміщенні державну символіку, таку як прапори?». Безумовно, так. Кожна поважаюча себе організація в нашій країні обов'язково в кабінеті директора встановлює прапор країни. Якщо ж діяльність вашої компанії пов'язана з співпрацею з державними фірмами, то їх представникам буде дуже приємно бачити цю символіку.

Крім цього, прапор в кабінет директора дозволить зробити дане приміщення солідніше, більш представницьким і яскравіше. Також, це прекрасний спосіб для оформлення приміщень для проведення переговорів та інших офіційних заходів. Кожен клієнт або партнер, який виявиться в такому кабінеті, зможе зрозуміти всю серйозність ваших намірів. У свою чергу, це посприяє підписання взаємовигідних договорів і прийняття правильних рішень.

Виготовлення

Дана продукція може бути вироблена з наступних видів матеріалів: прапорова сітка, габардин, шовк і атлас. Прапори в кабінет можуть бути, як односторонніми, так і двосторонніми:

•       У першому варіанті, який є найпоширенішим і недорогим, малюнок наноситься сублімаційним методом на лицьову сторону. Дана продукція застосовується в тому випадку, коли зворотна сторона не має значення (це може бути кріплення на стіну, вивішування на великій висоті і т.д.).

•       Можна придбати і двосторонні прапори. Вони складаються з двох полотен, зшитих між собою. Зображення тут наноситься з обох сторін в одному і тому ж напрямку. Найголовнішою перевагою таких прапорів є читабельний і яскравий малюнок з двох сторін. Правда така продукція виходить важче, а її виготовлення - дорожче. Застосовують дану символіку в тому випадку, коли потрібно нанести на обидві сторони прапора різний малюнок. Виготовляються вони найчастіше з атласу або сатина, а також додатково прикрашені срібною або золотистої бахромою.

Сама друк теж виконується при використанні методу сублімації. Така високоякісна продукція має яскраві і насиченими кольорами того ж відтінку, які не вигоряють на сонці і не тьмяніють з часом. Дане полотно можна прати і прасувати не один раз, при цьому якість малюнка залишиться колишнім.

Кріплення кабінетних прапорів здійснюється за допомогою спеціальної підлогової підставки з флагштоком. Саме ж полотно шиється з кишенею під древко. Його розмір прямо залежить від діаметра самого флагштока.

Позвонить
Телефони
0 800 33 03 23
(044) 333 82 86
(067) 634 83 53
Замовити зворотній дзвінок
Зворотній зв'язок

0 800 33 03 23 (044) 333 82 86 (067) 634 83 53