Ru Ua
0 800 33 03 23
Безкоштовно по Україні
(044) 333 82 86
(067) 634 83 53

Дизайн прапора

Дизайн прапораЯкщо ваша компанія прагнути привернути увагу до свого розташування, бренду чи продукції, що випускається, або послуг, що пропонуються, то корпоративні прапори чудово впораються з таким завданням. За допомогою оригінальних і барвистих емблем або колорових відтінків, вам вдасться створити унікальне полотно. І розвиваючись перед вашим офісом або бізнес-центром такий корпоративний прапор стане ефективним елементом реклами. Також, це прекрасний орієнтир для ваших клієнтів і партнерів.

Прапор є універсальним інструментом поліпшення емоційного настрою і візуального спілкування з потенційною цільовою аудиторією, тому його дизайну слід приділяти максимум уваги. Для цього необхідно обов'язково враховувати досить багато особливостей і основних вимог, що застосовуються в сучасній геральдиці.

Правила дизайну прапора

В першу чергу необхідно враховувати:

  • Всі вимоги, які існують в даний час при виготовленні фірмової символіки. Виготовлення прапора вимагає від його творця максимального професіоналізму і відмінного уяви. Саме тому довіряти цю роботу слід справжнім професіоналам.
  • Під час розробки дизайну необхідно зробити його таким, щоб він не був схожий ні на один прапор країн світу або вже існуючих компаній. Тут необхідно продумати все до найдрібніших деталей.
  • Прапор повинен бути впізнаваним з будь-якої відстані і має легко запам'ятовується. Саме зображення повинно бути чітким, зрозумілим, легко читатися і нести певний сенс. Лише так його можна швидко запам'ятати.
  • Прапор зобов'язаний бути збалансованим і симетричним. При зображенні емблеми на полотні, її необхідно розташовувати в центрі. Також, такий логотип повинен бути досить великим. Ну а якщо ваша спроектована емблема має невеликі розміри, тоді її слід розташувати в правому верхньому куті, ближче до флагштока. Так вона буде видна і пізнавана навіть при сильних поривах вітру.
  • Необхідно чітко дотримуватися всіх правил геральдики. Рекомендовано утриматися від розташування поруч темних і яскравих кольорів. Пам'ятайте, що розміщений текст на прапорі з його зворотного боку не буде читатися. Винятком є ​​двосторонні прапори або друк.
  • Виготовлення прапора є універсальним процесом, в якому дизайнерові слід враховувати ще й такий нюанс, як формування абсолютно нового символу. Саме таке зображення має нести собою простоту. Це також здатне полегшити його процес нанесення.

Щоб догляд за таким полотном був максимально простим і легким, необхідно використовувати такі матеріали, як синтетика. Вони здатні тривало зберігати привабливий і яскравий зовнішній вигляд.

Позвонить
Телефони
0 800 33 03 23
(044) 333 82 86
(067) 634 83 53
Замовити зворотній дзвінок
Зворотній зв'язок

0 800 33 03 23 (044) 333 82 86 (067) 634 83 53