Ru Ua
0 800 33 03 23
Безкоштовно по Україні
(044) 333 82 86
(067) 634 83 53

Флагштоки у вигляді циферблата розмістили в Бучі

Досить оригінальна ідея відвідала керівниківПрапори країн міста Буча, які ставили собі за мету не тільки прикрасити вулиці, а й віддати данину глибокої поваги країнам Євросоюзу. Ідея полягала в тому, щоб замовити флагштоки і повісити на них прапори країн Європейського Союзу. Розміщення прапорів мало бути не традиційно - в одну лінію, а у вигляді циферблата.

Для того щоб реалізувати даний проект перші особи міста звернулися в компанію Прапор Систем, які вже не перший рік займаються виготовленням флагштоків. При цьому фахівці компанії використовують виключно матеріали провідних європейських виробників і, звичайно ж, інноваційні запатентовані рішення. Також на вибір вплинуло і те, що на свою роботу компанію Прапор Систем дає не один рік гарантії. Та й відгуків про виконану роботу у компанії достатньо багато.

Завдяки НЕ малому досвіду в даній сфері в найкоротші терміни були виготовлені 12 флагштоків, довжина яких становила - 12 метрів. Їх розмістили в центральній частині міста Буча на вулиці Києво-Мироцька у вигляді циферблата. Спочатку були різні ідеї з приводу того, що розмістити всередині циферблата. Після недовгих міркувань прийшли до рішення, що всередині краще всього виглядатиме квіткова клумба. І, дійсно, яскравість прапорів тільки підкреслює колоритна гамма квіткових насаджень.

Для флагштоків керівники міста вибрали найважливіші та впливові країни. Так, в центрі міста сьогодні майорять прапори таких держав як Польща, Литва, Німеччина, Угорщина, Словаччина, Австрія, Греція, Україна, Сполучені штати Америки, також міста Буча і прапор самого Євросоюзу.
Архітектори проекту повністю втілили в будова форму годин, це відзначили практично всі жителі міста. На сьогоднішній день, місце з флагштоками стало епіцентром масового скупчення народу, більшість жителів не упускають можливості сфотографуватися на незвичайному архітектурному місці свого міста.

Хотілося б додати, що, швидше за все форма циферблата була вибрана не випадково. Стрілки на годиннику показують час і рух вперед, можливо, для міста Буча - цей символ стане, дійсно, тим рухом, який ще більше дасть можливість місту і його жителям розвиватися. А враховуючи, що контур циферблата - це полотно прапорів Євросоюзу, можна зробити висновок в яку сторону планують розвивати місто перші особи Буча.

Позвонить
Телефони
0 800 33 03 23
(044) 333 82 86
(067) 634 83 53
Замовити зворотній дзвінок
Зворотній зв'язок

0 800 33 03 23 (044) 333 82 86 (067) 634 83 53