Ru Ua
0 800 33 03 23
Безкоштовно по Україні
(044) 333 82 86
(067) 634 83 53

Різновиди прапорів

Різновиди прапорівПрапори у більшості випадків мають прямокутну форму. На це полотно наноситься різне зображення, яке несе собою певну інформацію. За допомогою такого малюнка можна візуально визначити призначення прапора.

Тематичні прапори

·        Державний. Такий прапор вважається емблемою суверенітету країни. Спостерігати його можна в найрізноманітніших місцях. Найчастіше - це будівлі державної влади і установи. Його вивішують на торцях будинків під час проведення святкових заходів, урочистостей і інших значимих подій для країни. Також, державний прапор має кожне місто і населений пункт. На нім може додатково бути зображений герб самого міста.

·        Партійний. Такі прапори дуже часто зустрічаються на різних мітингах або акціях. На такому полотні нанесена партійна символіка.

·        Військовий. Цей прапор може трохи відрізняться від державного або ж бути його копією. Військові прапори кожен може зустріти на кораблях.

·        Торгові. З ними ходять усі судна торгового призначення. Встановлюється цей прапор на кармі або щоглі. З його допомогою можна здалека відразу визначити, до якої країни відноситься саме судно.

·        Сигнальні. З їх допомогою здійснюється «спілкування» кораблів між собою. Сигнальні прапори можуть виготовлятися абсолютно будь-якої форми і мати різне забарвлення. Кожен з них має певне позначення.

·        Корабельний. За допомогою такого прапора позначається пароплавна компанія.

Окрім цього існують ще і прапори компаній, заводів і підприємств, на яких зображується їх персональна символіка. Найчастіше їх використовують на ділових зустрічах, конференціях і переговорах міжнародного і вітчизняного формату.

Під час проведення футбольних матчів, олімпіад і інших змагань застосовуються спортивні прапори. На них зображується символіка команди або клубу.

Особливості прапорів

Залежно від ситуації ви можете купити прапор будь-якого розміру, забарвлення і призначення. Що сюди відноситься?Різновиди прапорів

·        Волога в кабінеті застосовує для декору цього приміщення. Найчастіше - це органи виконавчої влади. Такі кабінетні прапори не мають достатнього рівня міцності. Зате вони дуже яскраві.

·        Вуличні прапори, які робляться з досить міцного, міцного і довговічного полотна, кріпляться на флагштоках на фасаді самих будівель.

·        Для агітації можуть використовуватися, як великі, так і маленькі прапори.

Перші кріпляться на різні жердини, які мчать під час мітингів або парадів. А маленькі прапори мають невеликий розмір і роздаються людям.

Позвонить
Телефони
0 800 33 03 23
(044) 333 82 86
(067) 634 83 53
Замовити зворотній дзвінок
Зворотній зв'язок

0 800 33 03 23 (044) 333 82 86 (067) 634 83 53